Rådgivning og sikkerhed gennem hele processen - betal først når du er tilfreds

Indhent et uforpligtende tilbud:  kasper@kdk-totalentreprise.dk

Renovering af hus præcis som du ønsker

​Drømmer du om at få mere plads i dit hjem? Så står vi klar til at hjælpe dig med renovering af hus eller en med en tilbygning til hus, alt afhængigt af, hvad du har brug for.

Hos KDK Totalentreprise ApS har vi mange års erfaring inden for renoveringer og tilbygninger, og vores ekspertise spænder derfor bredt. Vi hjælper ofte kunder i Herlev, Ballerup og Måløv, men vi lægger med glæden også vejen forbi Nordsjælland.

Der findes mange forskellige former for tilbygninger og renoveringer. Det kan være alt fra at bygge garage eller et orangeri til at udvide huset med en tagetage. Uanset hvad dine individuelle ønsker og behov er, så står vi klar til at finde en løsning, som imødekommer disse bedst muligt.

Det rette værdisæt

Vi lægge stor vægt på at du som kunde føler dig godt tilpas igennem hele processen, uanset om det drejer sig om en tilbygning til hus eller renovering af hus. Vi vægter kvalitetsarbejde utrolig højt, da vi anser dette som vores varemærke. Samtidig med dette er det vigtigt for os at arbejde effektivt og sikkert. Du kan forvente at din tilbygning til hus altid bliver færdig til den aftalte tid og at din renovering af hus, altid bliver foretaget med dine drømme for øje.

Derudover sørger i for at inddrage dag i processen gennem en god dialog og dine spørgsmål er altid velkomne.

Hvad koster en tilbygning til et hus eller renovering af hus?

Vores priser på en tilbygning til et hus og renovering af hus varierer meget fra opgave til opgave, og derfor er det svært at angive en konkret pris på dette. Når du samarbejder med os, er du dog sikker på at modtage en konkurrencedygtig m2-pris, uanset om vi skal bygge skur eller udvide med et ekstra børneværelse.

Vi sørger for en kompetent og ærlig vejledning, så du er sikker på at få den bedst mulige løsning inden for tilbygning til hus eller renovering af hus.​

Fleksible og effektive

Vi bestræber os på altid at aflevere projektet til den aftalte deadline.

Konkurrencedygtige priser

Med os som samarbejdspartner får du valuta for pengene.

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi kører rundt i hele Storkøbenhavn - alt fra Sydhavnen til Greve.

​Få et tilbud på entrepriseopgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere om tilbygning til hus

Hvis du mangler et firma til at tage sig af din tilbygning til hus eller renovering af hus? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi hjælper med enhver opgave på området.

Du kan kontakte os på telefon 93 91 91 93 eller e-mail kasper@kdk-totalentreprise.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også udfylde formularen og modtage et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.​

KDK Totalentreprise ApS

Måløv Værkstedsby 62

2760 Måløv

CVR: 41344083​

Kontakt os

Telefon: 93 91 91 93

E-mail: kasper@kdk-totalentreprise.dk

Indhent et tilbud.

Åbningstider​

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:30
​Lørdag og søndag: lukket

Hos KDK Totalentreprise ApS arbejdes der hurtigt, effektivt og sikkert. Vi lever af at udføre godt håndværk -  Vi er dermed først tilfredse, når kunden er tilfreds.