Kompetent firma foretager udskiftning af døre

Trænger dine døre til at bliver udskiftet? Så kan du trygt lade KDK Totalentreprise ApS hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for udskiftning af døre i alle mærker, typer og størrelser. 

Vi kommer primært hos kunder i Sydhavnen, Herlev og Greve, men vi hjælper selvfølgelig også gerne kunder uden for disse områder.

Der er flere gode grunde til at få foretaget udskiftning af døre. Det er blandt andet med til at pifte udseendet af hjemmet op. Dette gælder både, hvis der er tale om udvendige eller indvendige døre. Derudover er de nye døre på markedet ofte sikrere end ældre typer, hvilket kan være med til at optimere sikkerheden i dit hjem.​

Fleksible og effektive

Vi bestræber os på altid at aflevere projektet til den aftalte deadline.

Konkurrencedygtige priser

Med os som samarbejdspartner får du valuta for pengene.

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi kører rundt i hele Storkøbenhavn - alt fra Sydhavnen til Greve.

Vi foretager udskiftning af døre i alle mærker

​Vi er et professionelt firma med brede kompetencer inden for blandt andet udskiftning af døre. Derfor er vi i stand til at udføre montering af døre, uanset dørenes mærke, model og størrelse. Vi kan desuden tilbyde udskiftning af vinduer og karme, hvis du ønsker dette.

​Hos os er du garanteret en konkurrencedygtig pris, uanset hvad opgaven lyder på. Vi overholder alle vores aftaler, og vi rydder naturligvis op efter os selv, når opgaven er løst. Du kan derudover være sikker på, at vi altid leverer løsninger af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år.​

​Få et tilbud på entrepriseopgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for flere oplysninger om nye døre

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning af døre? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 93 91 91 93 eller e-mail kasper@kdk-totalentreprise.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud snarest muligt.​

Du kan også udfylde formularen og modtage et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

KDK Totalentreprise ApS

Østre Teglgade 27

2450 København SV

CVR: 41344083​

Kontakt os

Telefon: 93 91 91 93

E-mail: kasper@kdk-totalentreprise.dk

Indhent et tilbud.

Åbningstider​

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:30
​Lørdag og søndag: lukket

Hos KDK Totalentreprise ApS arbejdes der hurtigt, effektivt og sikkert. Vi lever af at udføre godt håndværk -  Vi er dermed først tilfredse, når kunden er tilfreds.