Rådgivning og sikkerhed gennem hele processen - betal først når du er tilfreds

Indhent et uforpligtende tilbud:  kasper@kdk-totalentreprise.dk

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer

​Trænger dine vinduer til at blive udskiftet? Så kan du med fordel lade KDK Totalentreprise ApS komme og hjælpe dig. Vi er et kompetent firma, som har foretaget udskiftning af vinduer i mange år. 

Vi står klar til at varetage enhver opgave på området hos kunder i og omkring Herlev og Greve, samt resten af Nordsjælland.

Vidste du, at du kan spare penge ved at udskifte dine gamle vinduer til nye vinduer? Nye vinduer er nemlig typisk bedre isoleret, hvilket betyder, at du slipper for at betale unødvendigt meget i varme. Vi kommer gerne og kigger på dine nuværende vinduer og vurderer, om det kan betale sig at udskifte dem til nye eller ej hos dig.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvilken slags ruder der er tale om, samt hvor mange der skal udskiftes. Vi arbejder med alle typer og mærker. Når du samarbejder med os, er du altid garanteret konkurrencedygtige priser på montering af vinduer.

Vi står desuden også gerne for udskiftning af døre hos dig, så dine nye vinduer og døre kan matche hinanden. Vi tilbyder altid kompetent vejledning, så du kan vælge den type vinduer og de lag glas, som passer bedst muligt til dit hjem og dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. ​ ​ Du kan ringe til os på telefon 93 91 91 93 eller sende en e-mail til kasper@kdk-totalentreprise.dk

Fleksible og effektive

Vi bestræber os på altid at aflevere projektet til den aftalte deadline.

Konkurrencedygtige priser

Med os som samarbejdspartner får du valuta for pengene.

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi kører rundt i hele Storkøbenhavn - alt fra Sydhavnen til Greve.

​Få et tilbud på entrepriseopgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør om dine muligheder for nye vinduer

Skal vi stå for udskiftning af vinduer og døre hos dig? Så kontakt os gerne med det samme for et godt og uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 93 91 91 93 eller e-mail kasper@kdk-totalentreprise.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Du kan også udfylde formularen og modtage et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

KDK Totalentreprise ApS

Måløv Værkstedsby 62

2760 Måløv

CVR: 41344083​

Kontakt os

Telefon: 93 91 91 93

E-mail: kasper@kdk-totalentreprise.dk

Indhent et tilbud.

Åbningstider​

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:30
​Lørdag og søndag: lukket

Hos KDK Totalentreprise ApS arbejdes der hurtigt, effektivt og sikkert. Vi lever af at udføre godt håndværk -  Vi er dermed først tilfredse, når kunden er tilfreds.